ADA

Werkt in: Ministersbuurt-West

Sinds: 2005

EEN MAALTIJD OM NIET TE VERGETEN
Toen mijn man en ik gingen fonduen met mijn zus en zwager en het tafellaken in brand vloog door de spiritus. Mijn zus gooide meteen de waterkaraf erover, dus er kwam geen brand, maar die maaltijd staat me nog goed bij. We hebben daarna nog wel verder gegeten, met een bakplaat onder het   fonduestel.

EEN BORD MET EEN BIJZONDER VERHAAL
Dit bord is onderdeel van het servies dat we voor ons huwelijk van mijn schoonouders hebben gekregen. We hebben het zelf uitgezocht en ik koos voor dit servies, omdat het er rustig uitziet als er eten op je bord ligt, terwijl het toch vrolijk is. Ik gebruik het nog steeds.

FAVORIETE MANIER VAN ETEN
Aan tafel met het gezin of met vrienden en familie. Ik heb drie kinderen, waarvan twee met aanhang en ik vind het het leukste als zij er allemaal zijn en we dus met zijn zevenen eten.   Dat gebeurt een keer per week. Om de beurt mogen ze kiezen wat ik dan kook. Lasagne vinden ze lekker, spinazie met room en tagliatelle, nasi, bami, Indisch kook ik ook graag, spinazietaart, macaroni met kippenlevertjes en zure room…

ZOU GRAAG EENS ETEN MET
Mijn vriendin Monique en haar man. Ik ken Monique al vanaf de middelbare school en meestal zien we elkaar twee keer per jaar. Dan zou ik Indisch koken en dan zouden we het hebben over Parijs. Daar zijn we al eens samen naartoe geweest en dat willen we nog een keer doen.