ENGELIEN

Woont in: Ministersbuurt-West

Sinds: 2016

EEN MAALTIJD OM NIET TE VERGETEN
Met mijn familie uit eten gaan of verjaardagen vieren. Vanmiddag vierde mijn schoonzus haar verjaardag. Ik heb net gebeld om haar te feliciteren en ze misten me daar al. Ze hadden soep en broodjes. Mijn lievelingseten is kip met wat lekkers erbij en een toetje, want ik ben een toetjesmens. Havermout vind ik lekker, dat eet ik nu om mijn medicijnen weg te werken. Vroeger kon ik heerlijk eten. Ik vond eigenlijk alles lekker, vooral stoofpeertjes, daar was ik gek op.

EEN BORD MET EEN BIJZONDER VERHAAL
Dit bord is van de Lindenhof. Al mijn mooie serviezen zijn meegenomen door mijn kinderen, omdat alles weg moest, dat doet zeer. Ik had veel Delfts blauw. Boven op de kast staan nog wel twee Delfts blauwe potten en ik heb een bord met het Meisje met de Parel erop.

FAVORIETE MANIER VAN ETEN
’s Middags zit ik altijd aan dezelfde tafel in de eetzaal van de Lindenhof. Bij de maaltijd neem ik altijd een schaaltje appelmoes, anders krijg ik het eten niet weg. Een koekje kan ik niet meer eten helaas. Met andere mensen eten vind ik gezellig.

ZOU GRAAG EENS ETEN MET
Een schoolvriendin uit Poeldijk die laatst een keer belde. Ik zou het liefst met haar macaroni of spaghetti gaan eten, maar dat lukt me niet meer. Vlees malen ze voor me en verder eet ik aardappelpuree en doperwtjes. Het toetje neem ik altijd mee, want ik eet niet zo veel en dan heb ik ’s avonds laat nog wat.